Обговорення законопроекту про Бюро економічної безпеки України: Гетманцев забув включити звук онлайн-трансляції

12:20, 30 октября 2020
Під час обговорення зауважень до надважливого законопроекту депутати позбавили глядачів звуку для онлайн-трансляції.
Обговорення законопроекту про Бюро економічної безпеки України: Гетманцев забув включити звук онлайн-трансляції
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Комітет з питань фінансів, податкової та митної політики 30.10.2020 провів засідання, на якому відповідно до оголошення, розміщеного на сайті Комітету, планувалося розглянути наступні законопроекти :

  1. Розгляд проекту закону про Бюро економічної безпеки України (реєстр. № 3087-д) з урахуванням зауважень юридичного управління Апарату Верховної Ради України.
  2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за правопорушення у сфері продажу дітям електронних сигарет і рідин, що використовуються в електронних сигаретах (реєстр. № 3628 від 10.06.2020, Кабінет Міністрів України), друге читання.
  3. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо скасування оподаткування доходів, отриманих нерезидентами у вигляді виплати за виробництво та/або розповсюдження реклами та удосконалення порядку оподаткування податком на додану вартість операцій з постачання нерезидентами електронних послуг фізичним особам (реєстр. № 4184 від 02.10.2020, н.д. Гетманцев Д.О. та група народних депутатів).
  4. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень (реєстр. № 4101 від 15.09.2020, Кабінет Міністрів України);

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень (реєстр. № 4101-1 від 01.10.2020, н.д. Железняк Я.І.);

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень (реєстр. № 4101-2 від 01.10.2020, н.д. Заблоцький М.Б., Сова О.Г., Петруняк Є.В.);

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень (реєстр. № 4101-3 від 01.10.2020, н.д. Гетманцев Д.О., Сова О.Г., Ковальчук О.В., Аллахвердієва І.В.);

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень (доопрацьований).

Вищезазначене засідання відсутнє в графіку засідань Комітетів Верховної Ради.

Засідання пройшло в режимі онлайн та транслювалося в мережі Інтернет. Про хід обговорення та ухвалені рішення довідатися було неможливо, оскільки під час засідання був відсутній звук, а сама трансляція постійно «завісала».

При цьому на зауваження глядачів включити звук депутати не звертали уваги.

Раніше Комітет Ради та Кабмін не поділили повноваження з призначення Комісії з регулювання грального бізнесу.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

Статус ограничено пригодных отменят: как это повлияет на мобилизацию
Telegram канал Sud.ua
Статус ограничено пригодных отменят: как это повлияет на мобилизацию
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва