У ВАКС прокоментували «перебування» Голови Вищого антикорупційного суду на «святкуванні»

15:12, 14 января 2021
Вищий антикорсуд просить журналістів не підривати довіру до судової влади.
У ВАКС прокоментували «перебування» Голови Вищого антикорупційного суду на «святкуванні»
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Вищий антикорупційний суд оприлюднив коментар стосовно інформації про начебто участь Голови ВАКС у «передноворічному святкуванні».

«Щодо репортажу журналіста одного з видань про «перебування» Голови Вищого антикорупційного суду Олени Танасевич на «передноворічному святкуванні» зазначаємо таке.

Судді ВАКС, як і судді інших судів, адвокати, прокурори та науковці регулярно беруть участь у тематичних заходах, проводять лекції у вишах.

Вищий антикорсуд регулярно проводив зустрічі зі школярами та студентами та продовжує робити це надалі з урахуванням карантинних обмежень.

23 грудня 2020 року відбулася робоча зустріч Голови ВАКС Олени Танасевич та директора Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» Василя Фелика зі студентським самоврядуванням. Її результатом стала домовленість про проведення циклу онлайн-лекцій із суддями ВАКС.

Закликаємо журналістів утриматися від домислів і керуватися офіційними даними. ВАКС з повагою ставиться до роботи працівників ЗМІ та просить не підривати довіру до судової влади», - зазначили у ВАКС.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва