Правоохоронний комітет обрав у конкурсну комісію з призначення директора БЕБ заступника голови Виконавчого комітету реформ

18:30, 12 июля 2021
Олександр Ольшанский пройшов відбір у конкурсну комісію Директора Бюро економічної безпеки України за квотою Комітету з питань правоохоронної діяльності.
Правоохоронний комітет обрав у конкурсну комісію з призначення директора БЕБ заступника голови Виконавчого комітету реформ
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Комітет з питань правоохоронної діяльності визначився з представником Верховної Ради України до складу комісії з проведення конкурсу на зайняття посади Директора Бюро економічної безпеки України. 

12 липня відбулося спеціальне відкрите засідання Комітету, на якому було проведено повторний відбір представника Верховної Ради України до складу комісії з проведення конкурсу на зайняття посади Директора Бюро економічної безпеки України за поданням Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності.

Члени Комітету заслухали 10 кандидатів. За результатами рейтингового голосування найбільшу кількість голосів набрала кандидатура Олександра Ольшанського, делегованого Інтернет Асоціацією України (ІнАУ).

Комітет прийняв рішення делегувати Олександра Ольшанського до конкурсної комісії на зайняття посади Директора Бюро економічної безпеки України за поданням Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності.

Ольшанський Олександр Якович є президентом цифрового консалтингового агентства та засновником відомого маркетплейсу, а також заступником голови Виконавчого комітету реформ.

Попереднього, раніше визначеного кандидата за квотою Комітету, Ушакова Олексія Олександровича, відмовився підтримувати сесійний зал Ради. Тож довелося оголошувати повторний відбір. Наразі в конкурсну комісію обрано 8 осіб із 9 від парламенту, Кабміну та РНБО.

Раніше конкурсна комісія назвала  всіх кандидатів на посаду директора Бюро економічної безпеки.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир