Кабмін передав ДУС на реконструкцію Феофанії 92,8 млн грн і 3,39 млн грн – на будівництво службового житла для розвідників

08:39, 25 ноября 2021
Уряд поділив кошти бюджету, направивши на реконструкцію блоку Феофанії 71.8 млн грн.
Кабмін передав ДУС на реконструкцію Феофанії 92,8 млн грн і 3,39 млн грн – на будівництво службового житла для розвідників
Джерело фото: vz.kiev.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

24 листопада Кабмін ухвалив рішення про передачу частини бюджетних призначень та перерозподіл видатків держбюджету, передбачених для реалізації державних інвестиційних проектів у 2021 році.

Зокрема, про передачу Національній академії медичних наук на будівництво корпусу Національного інституту серцево-судинної хірургії імені М. М. Амосова – 300 млн грн.

Також Державному управлінню справами передається 71.89 млн грн на проект «Реконструкція блока "Б" лікувального корпусу "Феофанії"».

Окрім того, Головному управлінню розвідки Міністерства оборони передадуть 3.39 млн грн на створення фонду службового житла у ГУ розвідки.

Ще 120 млн грн піде на «Приведення стану автомобільних доріг Київ-Суми-Харків (у межах Чернігівської та Сумської областей) до сучасних технічних вимог».

Таке збільшення буде зроблено за рахунок коштів видатків розвитку інших держорганів.

Зокрема, «схудне» на 143,5 млн грн бюджет МОЗ на будівництво «Охмадиту». Та бюджет Міндовкілля – на 177,2 млн грн (у тому числі, з інвестиційних проектів, які стосуються «Укриття» знімуть 140 млн грн).

Слід додати, що Кабмін ще і перерозподілив видатки. Так, на додачу до раніше озвученої суми у 71.89 млн проект по «Феофанії» отримає ще 21 млн грн за рахунок зменшення обсягу видатків ДУС по програмі реконструкції «Українського дому».

Нижче наводимо проект постанови.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/suduaна Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Яковлєв
    Олександр Яковлєв
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду