Рада планує працювати безперервно

13:57, 24 февраля 2022
Час та місце проведення засідання визначатимуть Руслан Стефанчук чи його заступники.
Рада планує працювати безперервно
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук пропонує депутатам схвалити проєкт постанови №7112 «Про організацію роботи Верховної Ради України у зв'язку з актом збройної агресії Російської Федерації проти України 24 лютого 2022 року» та встановити безперервний режим роботи парламенту. Відповідний документ зареєстровано на сайті парламенту.

Проєктом постанови пропонується внести зміни до постанови Верховної Ради «Про організацію роботи Верховної Ради України в умовах дії надзвичайного та/або воєнного стану» від 23 лютого 2022 року за реєстраційним номером 7105 та установити, що Верховна Рада України працює в режимі пленарного засідання безперервно.

Крім цього, документом доручено голові Верховної Ради України (Першому заступнику чи заступнику Голови Верховної Ради України, який виконує його обов’язки) визначати час і місце проведення пленарного засідання Верховної Ради України та спосіб голосування, в разі потреби.

Постанова набирає чинності з моменту її прийняття.

Як повідомляла «Судово-юридична газета» 24 лютого Верховна Рада затвердила указ Президента України Володимира Зеленського про запровадження воєнного стану. Згідно з указом, воєнний стан запроваджується з 5:30 24 лютого 2022 року строком на 30 діб. Таке рішення ухвалено у зв'язку з військовою агресією Російської Федерації проти України та на підставі пропозиції Ради національної безпеки і оборони й відповідно до українського законодавства.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Андрій Іванов
    Андрій Іванов
    суддя Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області
  • Галина Бондаренко
    Галина Бондаренко
    суддя Голосіївського районного суду міста Києва
  • Ольга Кролевець
    Ольга Кролевець
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Сергій Стефанишин
    Сергій Стефанишин
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області