Арахамія розповів, на які вимоги Росії Україна ніколи не погодиться

20:06, 6 марта 2022
Це неприйнятно для українського суспільства.
Арахамія розповів, на які вимоги Росії Україна ніколи не погодиться
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Лідер фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявляє, що Україна ніколи не погодиться на визнання анексії Криму та незаеності самопроголошених Л/ДНР. Про це він заявив в інтерв’ю виданню Foxnews напередодні чергового раунду українсько-російських перемовин стосовно припинення вогню.

Говорячи про перемовини, депутат зазначив, що «є невеликий прогрес, але я не можу сказати, що ми рухаємося швидко, оскільки щодня вбивають безліч людей, особливо цивільних»

«Єдині питання, з яких майже неможливо домовитися, - це Крим і так звані республіки, щодо яких Росія наполягає на визнанні нами їх незалежності. Це неприйнятно для українського суспільства. І справа не в політиках, а в українцях, які ніколи цього не допустять. Це головний виклик, і, щиро кажучи, ми досі не знаємо, як подолати ці бар'єри», - заявив Арахамія.

Він наголосив: Україна ніколи не піде на компроміс стосовно територіальної цілісності

«Територіальна цілісність України. Я не думаю, що у нас є вибір зараз навіть обговорювати якісь моделі, де б ми визнали ці території. Наша позиція тверда. Ми готові обговорювати будь-які інші динамічні варіанти, але не визнання цих територій», - наголосив представник української переговорної групи.

 Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді