Кабмін тимчасово дозволив сплачувати зарплату та податки з арештованих рахунків

11:29, 12 марта 2022
Урядовці обмежили розмір виплат зарплатні з таких рахунків.
Кабмін тимчасово дозволив сплачувати зарплату та податки з арештованих рахунків
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Кабінет міністрів дозволив на час воєнного стану виплачувати зарплату та платити податки з арештованих рахунків. Відповідне рішення закріплене розпорядженням уряду №212.

Згідно до документу, одному працівнику можна сплачувати з такого рахунка не більше ніж 5 розмірів мінімальної зарплати(32500 грн станом на сьогодні-sud.ua).

Крім цього дозволяється з арештованих рахунків сплата податків, зборів та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування

Як повідомляла «Судово-юридична газета», Кабмін тимчасово дозволив українцям розраховуватися з арештованих рахунків. Згідно до документу, можна сплачувати з рахунку, за умови, якщо стягнення з особи не перевищує 100 тисяч гривень.

«З метою забезпечення життєдіяльності населення в умовах воєнного стану дозволити фізичним особам здійснювати видаткові операції з рахунків, на які накладено арешт органами державної виконавчої служби, приватними виконавцями, без урахування такого арешту за умови, якщо сума стягнення за виконавчим документом щодо такої особи не перевищує 100 000 (сто тисяч) гривень», - зазначається у документі.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua, на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду