Близько 20 депутатів виїхали за межі України, — Корнієнко

14:39, 15 марта 2022
Перший віце-спікер не назвав прізвища.
Близько 20 депутатів виїхали за межі України, — Корнієнко
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Близько 20 депутатів виїхали за межі України. Про це в ефірі загальнонаціональого марафону заявив перший віце-спікер Олександр Корнієнко.

Він не уточнив з яких фракцій парламентарі. «По фракціях я точно не буду конкретизувати. Скажімо так, це депутати, які і до цього виявляли різні непатріотичні прояви, голосування», - додав Корнієнко.

При цьому депутат натякнув, що про депутатів, які поїхали, поінформована Служба безпеки України. «Тут не треба давати політичних оцінок. Потрібно саджати за це на 15 років», - додав депутат, зазначивши, що незабаром набуде чинності закон про колаборантів.

Перший заступник голови Верховної Ради також розповів, що парламентарі планують переглянути бюджет і збільшити видатки на оборону.

Як повідомляла «Судово-юридична газета», Кабмін дозволив додатково виділити на армію понад 50 мільярдів гривень. Відповідне розпорядження було підписано 10 березня. Напередодні Президент України Володимир Зеленський підписав указ про продовження воєнного стану на місяць. Згідно до Конституції Верховна Рада має розглянути питання про його затвердження протягом 2 днів.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду