Володимир Зеленський підписав Указ щодо реалізації єдиної інформаційної політики в умовах воєнного стану

09:56, 20 марта 2022
Указом затверджено рішення РНБО про об’єднання усіх загальнонаціональних телеканалів на єдиній інформаційній платформі стратегічної комунікації – цілодобовому інформаційному марафоні #UАразом.
Володимир Зеленський підписав Указ щодо реалізації єдиної інформаційної політики в умовах воєнного стану
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

19 березня 2022 року Володимир Зеленський підписав Указ №152/2022 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 18 березня 2022 року «Щодо реалізації єдиної інформаційної політики в умовах воєнного стану».

Цим Указом введено у дію рішення РНБО, відповідно до якого, ураховуючи пряму військову агресію з боку Російської Федерації, активне поширення державою-агресором дезінформації, викривлення відомостей, а також виправдовування або заперечення збройної агресії РФ проти України, з метою донесення правди про війну, забезпечення єдиної інформаційної політики в період дії в Україні воєнного стану встановлено:

1) В умовах воєнного стану реалізація єдиної інформаційної політики є пріоритетним питанням національної безпеки, забезпечення якої реалізується шляхом об’єднання усіх загальнонаціональних телеканалів, програмне наповнення яких складається переважно з інформаційних та/або інформаційно-аналітичних передач на єдиній інформаційній платформі стратегічної комунікації – цілодобовому інформаційному марафоні "Єдині новини #UАразом».

2) Рекомендувано Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення вжити заходів щодо реалізації пункту 1 цього рішення.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Валентин Томилко
    Валентин Томилко
    суддя Полтавського апеляційного суду
  • Ольга Ніколаєва
    Ольга Ніколаєва
    суддя Харківського окружного адміністративного суду
  • Наталія Стахова
    Наталія Стахова
    суддя Луганського апеляційного суду