Рада збільшила чисельність Управління держохорони

14:58, 25 апреля 2022
Парламентарі повернули максимальний штат управління на рівень 2014 року. В УДО зможе служити чи працювати на 300 осіб більше.
Рада збільшила чисельність Управління держохорони
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Верховна Рада збільшила штатну чисельність Управління державної охорони до 2993 осіб. Це передбачено законом Про внесення змін до Закону України "Про державну охорону органів державної влади України та посадових осіб", який підписав Президент України Володимир Зеленський.

Законом внесено зміни до статті 2 закону України "Про загальну структуру і чисельність Управління державної охорони України" (Відомості Верховної Ради України, 2006 р., № 2-3, ст. 50; 2007 р., № 9, ст. 80; 2014 р., № 20-21, ст. 745), яку викладено у такій редакції: Затвердити загальну чисельність Управління державної охорони України у кількості 2993 особи".

До цього рішення в УДО могли працювати, щонайбільше 2694 особи. Це було визначено законом України «Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні». Вказаним документом максимальна чисельність УДО скорочувалася з 2993 осіб, зокрема 2912 військовослужбовців до 2694 осіб.

Як повідомляла «Судово-юридична газета», Верховна Рада у березні схвалила законопроєкт №7179 "Про внесення змін до Закону України «Про державну охорону органів державної влади України та посадових осіб", яким дозволила надати державну охорону міністру оборону та заступнику голови Верховної Ради.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Валентин Томилко
    Валентин Томилко
    суддя Полтавського апеляційного суду
  • Ольга Ніколаєва
    Ольга Ніколаєва
    суддя Харківського окружного адміністративного суду
  • Наталія Стахова
    Наталія Стахова
    суддя Луганського апеляційного суду