Кабмін призначив нового керівника «Енергоатому»

11:41, 1 июня 2022
Петро Котін позбувся приставки в.о. і став повноцінним очільником компанії.
Кабмін призначив нового керівника «Енергоатому»
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Кабінет міністрів призначив Петра Котіна президентом «Енергоатома» на строк не більше ніж 12 місяців після скасування воєнного стану. Відповідне рішення закріплене розпорядженням уряду №430 від 31 травня

«Призначити Котіна Петра Борисовича президентом державного підприємства “Національна атомна енергогенеруюча компанія “Енергоатом” з дати початку фактичного виконання ним посадових обов’язків на строк не більше 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

Цим же документом уповноважено першого віце-прем’єр-міністра України – Міністра економіки Свириденко Юлію Анатоліївну підписати контракт з президентом державного підприємства “Національна атомна енергогенеруюча компанія “Енергоатом” Котіним Петром Борисовичем.

З 2 квітня 2020 року Петро Котін був виконуючий обов'язки президента «Енергоатому». До цього він займав посаду генерального директора Запорізької АЕС.

Як повідомляла «Судово-юридична газета», наприкінці квітня над Запорізькою АЕС пролетіло дві ракети. Згодом у Запоріжжі зафіксували вибухи від попадання російських крилатих ракет.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде