Кабмін створив робочу групу щодо реформування класифікатора професій

14:13, 13 июля 2022
Планується розробити «концепцію реформування національного класифікатора України «з метою гармонізації його з міжнародними стандартами».
Кабмін створив робочу групу щодо реформування класифікатора професій
Джерело фото: smartfin.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Кабінет міністрів створив робочу групу щодо реформування класифікатора професій. Відповідне рішення закріплене постановою уряду №781 від 12 липня.

Згідно з документом очолювати робочу групу буде заступник міністра економіки.

Крім цього до її складу, зокрема увійдуть: заступник Міністра освіти та науки, заступник Міністра молоді та спорту, заступник Міністра оборони, заступник Міністра внутрішніх справ, заступник міністра соціальної політики, а також заступники міністрів енергетики, охорони здоров’я, аграрної політики та продовольства, з питань стратегічних галузей промисловості, розвитку громад та територій.

Крім цього до робочої групи включено заступників голови ДСНС, Державіаслужби, а також заступники очільників «Укравтодору» та Держслужби спецзв’язку та захисту інформації.

Серед завдань, які покладені на робочу групу: розроблення концепції реформування національного класифікатора України «з метою гармонізації його з міжнародними стандартами класифікації занять, професій, професійних кваліфікацій, освіти та приведення його у відповідність із Міжнародною стандартною класифікацією занять ISCO-08» та погодження його структури та наповнення зацікавленими сторонами.

Передбачається, що пропозиції та рекомендації Міжвідомчої робочої групи у разі необхідності можуть бути реалізовані шляхом прийняття Кабінетом Міністрів України рішення, проект якого вносить Мінекономіки.

Як повідомляла «Судово-юридична газета», уряд створив робочу групу щодо удосконалення моніторингу та використання гуманітарної допомоги.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде