ВККС перегляне рішення у межах процедури кваліфікаційного оцінювання суддів

16:21, 1 ноября 2018
Засідання Комісії відбудеться наступного тижня.
ВККС перегляне рішення у межах процедури кваліфікаційного оцінювання суддів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У понеділок, 5 листопада, о 12:00 Вища кваліфікаційна комісія суддів України (м. Київ, вул. Механізаторів, 9) розгляне питання про перегляд рішень Комісії у межах процедури кваліфікаційного оцінювання суддів на відповідність займаній посаді щодо результатів виконання практичного завдання (відповідно до абзацу четвертого частини другої статті 85 Закону України «Про судоустрій і статус суддів»), передає прес-служба ВККС.

Крім того, 8 листопада о 9:00 Комісія розгляне питання про встановлення відповідності Ягунова Дмитра Вікторовича вимогам до кандидата на посаду судді Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду та допуск його до кваліфікаційного оцінювання у межах конкурсу, оголошеного Комісією 2 серпня 2018 року, із запрошенням кандидата на засідання Комісії.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» публікувала текстову трансляцію того, як добори у судді 2012, 2013 2017 здають кваліфікаційний іспит.

Крім того, ми писали, що кваліфоцінювання суддів обіцяють завершити до вересня 2019 року. ВККС встигла перевірити 3122 з 4797 практичних завдань.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва