Керівний склад секретаріату ВРП пройшов серію тренінгів

17:59, 7 декабря 2018
Програму організували за сприяння програми USAID «Нове правосуддя» та Академії бізнесу EY−Україна.
Керівний склад секретаріату ВРП пройшов серію тренінгів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 7 грудня, відбувся підсумковий круглий стіл з урочистим врученням сертифікатів після закінчення серії тренінгів з підвищення кваліфікації керівників структурних підрозділів секретаріату ВРП, передає управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності Вищої ради правосуддя.

Всеохоплююча тренінгова програма для керівників структурних підрозділів секретаріату Вищої ради правосуддя (далі – Програма) була організована за сприяння програми USAID «Нове правосуддя» та Академії бізнесу EY−Україна.

З вітальним словом до присутніх звернулися Голова Вищої ради правосуддя Ігор Бенедисюк, керівник програми USAID «Нове правосуддя» Девід Вон, керівник секретаріату Вищої ради правосуддя Сергій Пушкар та лідер Академії бізнесу EY−Україна Катерина Сорока.

Керівник програми USAID «Нове правосуддя» Девід Вон зазначив, що після отримання ВРП нових повноважень питання професійного розвитку його працівників набуває особливої ваги, тому Проект із  задоволенням підтримав ініціативу керівництва Ради щодо проведення подібної навчальної програми.

Об’єднавши зусилля з Академією бізнесу EY, вперше було розроблено та впроваджено комплексну тренінгову програму для керівництва ВРП, яка  відповідає потребам та очікуванням її учасників.

Ігор Бенедисюк зазначив, що очільники ВРП рішення щодо участі у Програмі приймали з метою побудувати команду однодумців, отримати нові знання, оскільки саме завдяки таким крокам можна досягти найкращого результату.

«Вища рада правосуддя зможе успішно працювати лише тоді, коли структура апарату ВРП буде сталою, коли в ньому зберігатиметься генетична пам’ять. Тільки за таких умов секретаріат ВРП зможе розвиватися і успішно виконувати покладені на нього завдання.

Без таких навчальних заходів, без згуртованості працівників апарату Вищої ради правосуддя неможливо досягти тих результатів, яких ми прагнемо», − наголосив Голова ВРП.

Сергій Пушкар подякував організаторам Програми за підтримку прагнень секретаріату та зауважив, що участь у такій програмі для керівників секретаріату ВРП є унікальним явищем не тільки для судової влади, а й державної влади в цілому.

«Всеохоплююча тренінгова програма для керівників структурних підрозділів секретаріату Вищої ради правосуддя  - це та «історія успіху», якою можна пишатися, яку потрібно розвивати, застосовуючи на практиці усі здобутки та інструменти, отримані під час серії тренінгів. 

 Органічний плановий розвиток, в основі якого лежить відповідальність кожного учасника серії тренінгів, дасть змогу за допомогою міжнародних партнерів тримати ту «високу планку», якої вдалося досягти завдяки впровадженню цієї навчальної Програми», — зазначив С.Пушкар.

Також керівник секретаріату ВРП С.Пушкар додав, що завдяки участі у Програмі, крім основної мети, також вдалося досягти суміжних результатів – змінитися кожному особистісно, побудувати комунікацію, згуртуватися та навчитися працювати в команді.

Учасники обговорили основні результати навчальної Програми, заслухали відгуки та побажання її учасників і тренерів.

Одним із наступних кроків щодо подальшого впровадження Програми та забезпечення її сталості визначили програму розвитку широкого кола працівників секретаріату ВРП.

Усім випускникам навчальної програми були вручені сертифікати про успішне завершення Програми.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що суддя Шостого апеляційного адміністративного суду, кандидат до складу Вищої ради правосуддя Світлана Шелест розповіла про виклики сьогодення, які стоять перед ВРП.

Крім того, 7 грудня пройшла зустріч з кандидатами до складу Вищої ради правосуддя.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області