З’їзд адвокатів України: з’явилися подробиці

16:13, 22 декабря 2018
Подія відбудеться 15–16 лютого 2019 року.
З’їзд адвокатів України: з’явилися подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Вища кваліфікаційна комісія суддів України повідомила дату і місце проведення з’їзду адвокатів України, що відбудеться у 2019 році, та початок прийняття документів від кандидатів на посаду члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

Відповідно до статті 95 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», секретаріат ВККС оголосив про початок прийняття документів від кандидатів на посаду члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

Відповідно до листа голови Національної асоціації адвокатів України, Ради адвокатів України від 21 грудня 2018 року №1350/0/2-18, що надійшов до Комісії 21 грудня 2018 року, з’їзд адвокатів України відбудеться 15–16 лютого 2019 року. До порядку денному з’їзду — питання про обрання члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

Місце проведення — конференц-зал комплексу «Плай» за адресою: Львівська обл., Сколівський р-н, с. Козьова, 82631.

Початок реєстрації делегатів з’їзду розпочнеться о 10 год. 00 хв., а робота — об 11 год. 00 хв.

Документи від кандидатів приймаються секретаріатом Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (у холі будівлі Комісії розміщено відповідну скриньку) за адресою: м. Київ,  вул. Механізаторів, 9, з понеділка по четвер — з 9 год. 00 хв. до 18 год. 00 хв., у п’ятницю — з 9 год. 00 хв. до 16 год. 45 хв., в останній день, 15 січня 2019 року, — з 9 год. 00 хв. до 24 год. 00 хв.

Повний перелік вимог до кандидатів на посаду члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, а також обмеження щодо членства у Комісії визначено статтями 94 і 95 Закону України «Про судоустрій і статус суддів». Зі зразками окремих документів, які потрібно подати до секретаріату Комісії, можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Комісії у розділі «Інформація для кандидатів до складу ВККСУ». Перелік кандидатів на посаду члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, інформація про них оприлюднюватиметься у розділі «Кандидати до складу ВККСУ».

Просимо кандидатів вказувати додатково особисту електронну пошту (наприклад, в автобіографії). 

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що, відповідно до статті 9 Закону України «Про Вищу раду правосуддя», Рада адвокатів України 21 грудня 2018 року повідомила секретаріат Вищої ради правосуддя про дату та місце проведення з’їзду адвокатів України, до порядку денного якого включено питання про обрання (призначення) членів Вищої ради правосуддя,

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва