Функціонування підсистеми Електронний суд: як відслідковувати стан розгляду справ

17:47, 17 января 2019
Щоб відслідковувати рух справ потрібно встановити додаток.
Функціонування підсистеми Електронний суд: як відслідковувати стан розгляду справ
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Підсистемою «Електронний суд» передбачено можливість відслідковувати рух та стан розгляду справи учасниками судового процесу. Інформацію про надходження документу, його реєстрацію та інші відомості надсилаються до електронного кабінету користувача в автоматичному режимі, повідомили у прес-службі Електронного суду.

Яким же чином можна забезпечити отримання користувачем в автоматичному режимі інформації про доставку до суду процесуального документа, його реєстрацію та інші відомості, представництво якого забезпечують кілька осіб? 

Окрім того, що представник, який має довіреність, буде отримувати повідомлення про рух справи в своєму електронному кабінеті, а також на електронну адресу та смс на вказаних у профілі електронну адресу та номер телефону відповідно, є можливість інсталювати додаток «Судова влада» (доступно для iOs и Android).

Для цього необхідно перейти за посиланням та інсталювати додаток.

Раніше, про проблеми з запровадженням відеофіксації та ЄСІТС «Судово-юридичній газеті» розповіли голова Голосіївського районного суду м. Києва Наталія Чередніченко та заступник голови Дніпровського районного суду м. Києва Оксана Бірса.

Крім того, суддя-спікер Святошинського райсуду Києва Оксана Коваль повідомила, що зараз є приблизне уявлення, як буде працювати ЄСІТС та електронний суд.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки