Конкурс до ККС ВС: з’явився оновлений графік співбесід з кандидатами

17:00, 25 января 2019
Співбесіди з 7 по 15 лютого пройдуть 40 кандидатів на посади суддів.
Конкурс до ККС ВС: з’явився оновлений графік співбесід з кандидатами
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Кваліфкомісія визначила графік проведення співбесід за результатами дослідження досьє кандидатів на зайняття вакантних посад суддів Касаційного кримінального суду у складі Верховного Суду у межах конкурсу, оголошеного Вищою кваліфікаційною комісією суддів України 2 серпня 2018 року. Про це повідомила прес-служба ВККС.

Співбесіди з кандидатами на посади суддів проводитимуться у приміщенні Комісії за адресою: м. Київ, вул. Генерала Шаповала, 9.

З графіком співбесід можна ознайомитись за посиланням.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Кваліфкомісія оновила графік співбесід з кандидатами на зайняття вакантних посад суддів Касаційного адміністративного суду, Касаційного господарського суду та Касаційного цивільного суду у складі Верховного Суду.

Також ми повідомляли, що ВККС оприлюднила орієнтовний графік співбесід з кандидатами на посади суддів Касаційного кримінального суду в складі Верховного Суду. Інформацію про призначення остаточних дат проведення співбесід буде розміщено додатково.

Ще раніше стало відомо, що ВККС підбила підсумки першого етапу конкурсів до Верховного суду та Вищого антикорупційного суду. У межах конкурсів до ВС успішно склали іспити 235 кандидатів, у конкурсах до ВАС — 113 кандидатів.

 
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва