Конкурс до Антикорсуду: ВККС підведе підсумки спільних засідань з ГРМЕ

12:53, 26 января 2019
Брифінг відбудеться 28 січня о 15:30.
Конкурс до Антикорсуду: ВККС підведе підсумки спільних засідань з ГРМЕ
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Вища кваліфікаційна комісія суддів України 28 січня о 15:30 проведе брифінг для ЗМІ з приводу підсумків спільних засідань с Громадською радою міжнародних експертів з кандидатами на посади суддів до Вищого Антикорупційного суду. Про це повідомляє прес-служба ВККС.

«28 січня 2019 року Голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Сергій Козьяков та Голова Громадської ради міжнародних експертів сер Ентоні Хупер проведуть спільний брифінг для ЗМІ, присвячений завершенню спеціальних спільних засідань Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (ВККСУ) та Громадської ради міжнародних експертів (ГРМЕ) в межах конкурсу до Вищого антикорупційного суду»,  - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Вища кваліфікаційна комісія суддів України доповнила графік співбесід з кандидатами на посади суддів Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду.

Крім того, ми повідомляли, що 8 кандидатів припинили участь в конкурсі до Антикорсуду.

Також нам стало відомо, що ВККС 23 січня своїм рішенням припинила участь в конкурсі до Вищого антикорупційний суд і Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду відразу дев'яти кандидатів, щодо яких раніше виникли сумніви у Громадської ради міжнародних експертів.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва