У ВРП вжито додаткових організаційних заходів для належного проведення засідання

19:01, 15 марта 2019
У приміщенні Вищої ради правосуддя посилено заходи безпеки.
У ВРП вжито додаткових організаційних заходів для належного проведення засідання
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

З метою належної організації та забезпечення громадського порядку 15 березня видано розпорядження керівника секретаріату Вищої ради правосуддя №13/0/2-19 щодо вжиття додаткових організаційних заходів під час проведення засідання Вищої ради правосуддя з розгляду матеріалів щодо внесення Президентові України подання про призначення кандидатів на посади суддів Верховного Суду, Вищого антикорупційного суду, яке відбудеться 18–20 березня 2019 року. Про це повідомляє прес-служба ВРП.

Зазначеним документом управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності секретаріату ВРП зобов’язано підготувати та оприлюднити інформацію щодо акредитації представників засобів масової інформації та доступу осіб, які мають намір бути присутні у приміщенні Ради під час проведення засідання з розгляду матеріалів щодо внесення подання Президентові України про призначення кандидатів на посади суддів Верховного Суду, Вищого антикорупційного суду, яке відбудеться 18–20 березня 2019 року.

Розпорядженням визначено питання розміщення в залі засідань кандидатів на посади суддів Верховного Суду, Вищого антикорупційного суду, працівників ВРП; визначено для акредитованих представників засобів масової інформації, а також відвідувачів 30 місць у конференц-залі (кімн. 504), де встановлено необхідне обладнання для забезпечення телевізійної трансляції засідання ВРП.

Водночас у приміщенні Вищої ради правосуддя посилено заходи безпеки.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 15 березня 2019 року з'їзд представників юридичних вузів та наукових установ обрав нового члена Вищої ради правосуддя Віктора Грищука.

Закон о мобилизации: последствия для военнообязанных, что будет с отсрочкой
Telegram канал Sud.ua
Закон о мобилизации: последствия для военнообязанных, что будет с отсрочкой
Сегодня день рождения празднуют
  • Андрій Костін
    Андрій Костін
    Генеральний прокурор України
  • Юрій Жизнєвський
    Юрій Жизнєвський
    голова Житомирського апеляційного суду
  • Микола Мойсюк
    Микола Мойсюк
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Олена Соколенко
    Олена Соколенко
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Ростислав Кузан
    Ростислав Кузан
    суддя Львівського окружного адміністративного суду