Стало відомо про внесення змін до складу робочої групи Вищої ради правосуддя

16:35, 27 июня 2019
Вища рада правосуддя розглянула питання про внесення змін до складу робочої групи ВРП.
Стало відомо про внесення змін до складу робочої групи Вищої ради правосуддя
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Вища рада правосуддя 27 червня 2019 року розглянула питання про внесення змін до складу робочої групи Вищої ради правосуддя для опрацювання питань щодо кількості суддів у судах.

Голова Вищої ради правосуддя Володимир Говоруха, доповідаючи із зазначеного питання, нагадав, що рішеннями Вищої ради правосуддя від 18 квітня 2019 року № 1200/0/15-19 та № 1201/0/15-19 погоджені на 2019 рік тимчасова кількість суддів в апеляційних судах, утворених в апеляційних округах, та окружних судах.

Рішенням Вищої ради правосуддя від 16 травня 2019 року № 1337/0/15-19 утворена робоча група Вищої ради правосуддя для опрацювання питань щодо кількості суддів у судах.

Як зазначив Голова Вищої ради правосуддя, на сьогодні у зв’язку з необхідністю оперативного вирішення питань щодо проведення конкурсу на зайняття вакантних посад суддів у місцевих судах виникла необхідність включити до складу робочої групи представників Державної судової адміністрації України та Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (за їхньою згодою).

Вища рада правосуддя вирішила внести зміни до складу робочої групи Вищої ради правосуддя, утвореної для опрацювання питань щодо кількості суддів у судах, та включити до складу робочої групи Макарчука Михайла Андрійовича, секретаря палати з питань добору і публічної служби суддів Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (за згодою), та Дробинського Олега Віталійовича, начальника управління з питань персоналу Державної судової адміністрації України (за згодою).

Планується, що 1 липня 2019 року у ВРП відбудеться засідання робочої групи Вищої ради правосуддя для опрацювання питань щодо кількості суддів у судах.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що ВРП звернеться до ГПУ щодо погроз судді Запорізького райсуду.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Надія Андрусик
    Надія Андрусик
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Ярослав Василенко
    Ярослав Василенко
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Валентин Сердюк
    Валентин Сердюк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді
  • Ігор Бахаєв
    Ігор Бахаєв
    суддя Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області