Під Харковом зґвалтували неповнолітню: підозрюваним обрано запобіжний захід

10:38, 30 июля 2019
Підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Під Харковом зґвалтували неповнолітню: підозрюваним обрано запобіжний захід
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

28 липня 2019 року до Куп'янського міськрайонного суду надійшли клопотання слідчого СВ Куп'янського ВП ГУ НП в Харківській області за погодженням з прокурором Куп’янського відділу Ізюмської місцевої прокуратури в Харківській області про  застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно підозрюваних громадянина В., громадянина Ш. та неповнолітнього громадянинана Н. у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 152 (Зґвалтування, вчинене групою осіб, або зґвалтування неповнолітньої особи) Кримінального кодексу України.

29 липня 2019 року ухвалою слідчого судді підозрюваним В. та неповнолітньому Н. обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою до 60 діб, підозрюваному Ш. обрано міру запобіжного заходу — цілодобовий домашній арешт.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що у Дніпрі 52-річний чоловік зґвалтував 14-річну дівчинку. Суд призначив зловмиснику покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

Крім того, ми писали, що в Житомирі пенсіонер зґвалтував 7-річну дівчинку. За злочин йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі. 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України