Михайло Ноняк оскаржує своє звільнення з Укртрансбезпеки: суд призначив засідання

11:58, 24 сентября 2019
Окружний адмінсуд призначив підготовче засідання на 15 жовтня.
Михайло Ноняк оскаржує своє звільнення з Укртрансбезпеки: суд призначив засідання
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом Михайла Ноняка щодо скасування розпорядження Кабінету міністрів України про відсторонення його від виконання повноважень на посаді голови Державної служби України з безпеки на транспорті. Серед інших вимог позову — визнати протиправним та скасувати рішення КМУ від 17 липня 2019 року щодо ініціювання дисциплінарного провадження стосовно голови Укртрансбезпеки Михайла Ноняка.

Суд ухвалив розглядати справу за правилами загального позовного провадження та призначив підготовче судове засідання на 15 жовтня 2019 року.

Крім того, суд розглянув подану разом із позовом заяву про його забезпечення, в якій Ноняк просив суд зупинити дію оскаржуваного розпорядження та рішення уряду, а також заборонити Комісії з питань вищого корпусу державної служби здійснювати стосовно нього дисциплінарне провадження.

Суд відмовив у вжитті заходів забезпечення позову, адже позивачем не було доведено, що невжиття таких заходів може унеможливити поновлення порушених прав, ефективний захист чи виконання рішення суду.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що ОАСК відкрив провадження у справі за позовом екс-голови представництва ЄБРР в Україні до НБУ.

Також ОАСК  відкрив провадження у справі за позовом прокуратури Криму до Кабміну.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде