Призначено начальника правового управління секретаріату Вищої ради правосуддя

09:36, 27 марта 2020
Посаду обійняла Тетяна Пархацька.
Призначено начальника правового управління секретаріату Вищої ради правосуддя
hcj.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 26 березня, Вища рада правосуддя ухвалила рішення про призначення на посаду заступника керівника секретаріату – начальника правового управління секретаріату Вищої ради правосуддя строком на п’ять років Пархацької Тетяни Миколаївни

У Вищій раді правосуддя нагадали, що конкурс на зайняття посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя – заступника керівника секретаріату – начальника правового управління секретаріату Вищої ради правосуддя було оголошено 27 лютого 2020 року рішенням Вищої ради правосуддя.

13 березня 2020 року Комісія з питань вищого корпусу державної служби прийняла рішення щодо результатів конкурсу на зайняття цієї посади та вирішила внести Вищій раді правосуддя пропозицію щодо кандидатури Пархацької Т.М.

Під час засідання наголошено, що Національне антикорупційне бюро України листом від 26 березня 2020 року № 01-179/11697 повідомило про відсутність інформації, яка б вплинула на формування об’єктивної характеристики щодо доброчесності Пархацької Т.М., а також про відсутність у неї корупційних ризиків.

Пархацька Тетяна Миколаївна народилася 19 червня 1982 року в місті Києві.

У 2004 році закінчила Київський національний університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю «історія», а в 2009 році – Київський національний університет внутрішніх справ за спеціальністю «правознавство».

На державній службі працює із червня 2006 року. Кар’єру розпочала на посаді провідного спеціаліста Департаменту банкрутства, санації та реструктуризації Фонду державного майна України.

Із жовтня 2008 року по вересень 2014 року – головний спеціаліст, заступник начальника відділу, начальник відділу, заступник начальника управління – начальник відділу юридичного управління Фонду державного майна України. У жовтні 2014 року переведена на посаду заступника начальника управління з питань реформування власності Департаменту оперативного планування процесів приватизації та реформування власності Фонду державного майна України.

У березні – серпні 2015 року працювала заступником директора юридичного департаменту – начальником відділу представництва інтересів у судових органах Міністерства інфраструктури України.

Із серпня 2015 року обіймає посаду начальника правового управління секретаріату Вищої ради юстиції, а згодом – правового управління секретаріату Вищої ради правосуддя.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що 26 березня Вища рада правосуддя розглядає матеріали щодо звільнення суддів.

Крім того, 26 березня Вища рада правосуддя звільнила у відставку 5 суддів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду