Ознайомлення з матеріалами дисциплінарних справ в онлайн-режимі: ВРП прийняла рішення

16:30, 14 мая 2020
Внесли доповнення до відповідної глави Регламенту ВРП.
Ознайомлення з матеріалами дисциплінарних справ в онлайн-режимі: ВРП прийняла рішення
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Вища рада правосуддя внесла зміни до порядку надання справ (матеріалів) для ознайомлення учасниками дисциплінарного провадження, передає офіційний сайт ВРП.

Доповненням до відповідної глави Регламенту ВРП відтепер передбачена можливість подання заяв про ознайомлення зі справами (матеріалами) на електронну адресу ВРП ([email protected]) з використанням електронного цифрового підпису. Крім того, можна надіслати заяву засобами поштового зв’язку, долучивши до неї електронний носій інформації.

До заяви додаються копії документів, що посвідчують особу, її повноваження відповідно до чинного законодавства. У заяві має бути вказана адреса заявника для листування та надсилання справи (матеріалу) у електронному вигляді. Перевірку електронного цифрового підпису здійснює управління документального забезпечення.

Справи (матеріали) будуть надаватися заявникам також в електронному вигляді: або надсилатися на електронну пошту, або передаватися на носії інформації, який був надісланий заявником поштовим зв’язком разом з заявою, або розміщуватися у хмарному сховищі з наданням дистанційного доступу до документів.

При цьому буде збережена конфіденційність  матеріалів, що не підлягають наданню, та персональних даних, які мають бути знеособлені.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Вища рада правосуддя закрила дисциплінарну справу за скаргою щодо відмови в перерахунку надбавки судді за вислугу років.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки