Справа експрокурора ГПУ: Вищий антикорсуд завершив допит свідків

14:17, 2 сентября 2020
Колишній прокурор пропонував $10 000 хабара членам Конкурсної комісії та працівникам НАБУ за працевлаштування на керівну посаду в Бюро.
Справа експрокурора ГПУ: Вищий антикорсуд завершив допит свідків
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 1 вересня 2020 року, за участі прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури у Вищому антикорупційному суді відбулось чергове судове засідання у справі про обвинувачення колишнього прокурора Генеральної прокуратури України у пропозиції 10 тисяч доларів США неправомірної вигоди членам Конкурсної комісії та працівникам Національного антикорупційного бюро України за позитивне вирішення питання щодо працевлаштування на посаду керівника/заступника керівника підрозділу детективів НАБУ. Про це повідомляє пресслужба САП.

На засіданні завершено допит усіх свідків по справі. Також колегія суддів ВАКС продовжила дослідження письмових матеріалів, наданих стороною захисту.

Зазначається, що наступне засідання, на якому заплановано завершити дослідження доказів захисту та провести допит обвинуваченого у справі, призначено на 15:00 год. 4 вересня 2020 року.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у Антикорупційному суді розповіли, як через неявки адвоката затягується справа за обвинуваченням експрокурора ГПУ.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді