ССО взяла під охорону Стрийський міжрайонний суд Львівської області

19:24, 17 ноября 2020
Двадцять шостий об’єкт правосуддя Львівщини відсьогодні під охороною Служби судової охорони.
ССО взяла під охорону Стрийський міжрайонний суд Львівської області
Служба судової охорони / facebook.com
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 17 листопада, співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Львівській області взяли під охорону Стрийський міжрайонний суд Львівської області. Про це повідомляє пресслужба ССО.

Заступник начальника Територіального управління Служби судової охорони у Львівській області полковник Служби Степан Пилип’як провів перший інструктаж для співробітників, які заступили на службу, і наголосив на ввічливому ставленні до відвідувачів і працівників судової установи та важливості покладених на Службу завдань.

Зокрема, він ще раз нагадав підлеглим вимоги щодо надійного забезпечення безпеки всіх учасників судового процесу, підтримання належного громадського порядку в суді та неухильного дотримання протиепідемічних заходів, спрямованих на протидію розповсюдженню гострої респіраторної хвороби COVID-19.

А присутній на церемонії взяття під охорону судової установи голова суду Василь Бораковський привітав судових охоронців із початком несення служби, побажав їм натхнення, спокійних робочих буднів і міцного здоров’я, а також висловив впевненість, що зміни в організації охорони та підтриманні громадського порядку в суді виправдають усі очікування працівників судової гілки влади.

Стрийський міжрайонний суд став двадцять шостим об’єктом правосуддя Львівщини, який перебуває під охороною Служби судової охорони.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що ССО взяла під охорону Херсонський апеляційний суд.

ССО взяла під охорону ще один суд на Дніпропетровщині.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді