Система безпеки ВАКС має стати прикладом для всіх інших судів України, — голова ССО

20:27, 25 февраля 2021
Обговорили практичні кроки реалізації Проекту міжнародної технічної допомоги «Розбудова спроможності та розвиток підрозділу охорони Вищого антикорупційного суду Служби судової охорони».
Система безпеки ВАКС має стати прикладом для всіх інших судів України, — голова ССО
Джерело фото: ССО
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 25 лютого, голова Служби судової охорони Валерій Бондар під час робочої зустрічі з представниками Відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні наголосив, що система безпеки Вищого антикорупційного суду має стати прикладом для всіх інших судів України. Про це повідомляє пресслужба ССО.

«У зустрічі взяли участь керівниця програми реформи кримінальної юстиції Відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Олена Кустова, координатор проєктів Відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Євген Шаталов, голова Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду Даниїла Чорненька, керівник апарату Вищого антикорупційного суду Богдан Крикливенко.

Робочу зустріч було присвячено обговоренню практичних кроків реалізації Проєкту міжнародної технічної допомоги “Розбудова спроможності та розвиток підрозділу охорони Вищого антикорупційного суду Служби судової охорони”.

Учасники зустрічі детально ознайомилися з пропозиціями української сторони та визначили першочергові, пріоритетні заходи реалізації зазначеного Проєкту.

Підбиваючи підсумки зустрічі, Голова Служби судової охорони Валерій Бондар подякував представникам Посольства США в Україні за розуміння та підтримку ідеї реалізації Проєкту міжнародної технічної допомоги», — сказано у повідомленні.

«Цей Проєкт значно підвищить наші спроможності забезпечувати надійну охорону та безпеку такої спеціалізованої судової установи, як Вищий антикорупційний суд. Система безпеки Вищого антикорупційного суду має стати прикладом для всіх інших судів України», - додав Валерій Бондар.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що на Харківщині ще одна установа системи правосуддя перейшла під охорону ССО.

Також ми писали, що Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області перейшов під охорону ССО.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді