Європейський суд з прав людини прийняв до розгляду скаргу голови ОАСК Павла Вовка

18:40, 19 апреля 2021
«До речі, одна із статей, щодо порушень якої здійснює перевірку ЄСПЛ, це стаття 18 Конвенції, яка взагалі на практиці нечасто застосовується судом», — зазначив Павло Вовк.
Європейський суд з прав людини прийняв до розгляду скаргу голови ОАСК Павла Вовка
Джерело фото: 5.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Голова Окружного адміністративного суду Києва Павло Вовк повідомив, що Європейський суд з прав людини прийняв до розгляду скаргу, подану в лютому 2021 року щодо порушень Конвенції. Про це він розповів на своїй сторінці у Facebook.

«Друзі,  хочу поінформувати, що Європейський суд з прав людини прийняв до розгляду мою скаргу, подану в лютому цього року щодо порушень Конвенції, допущених діями одного де-юре - правоохоронного, а де-факто  - правопорушуючого органу та розпочав відповідну комунікацію.

Слід зазначити, що ЄСПЛ вже трохи обізнаний з «фаховими» діями та методами роботи НАБУ, про що Велика Палата ЄСПЛ  виносила рішення ще у липні 2020. І воно – зовсім не на користь українського «антикорупційного» органу.

Думаю, тут варто подякувати і окремим підприємцям, які називають себе активістами та журналістами, але такими насправді не є.  Адже те, що ця  справа прийнята до  розгляду – не в останню чергу їхня заслуга.  Без їх  «зусиль» та «старань» щодо здійснення маніпулятивних і брехливих інформаційних кампаній та підігруванні порушенням НАБУ, доводи моєї скарги, напевно, були б менш переконливими для ЄСПЛ. А так – все очевидно. Я розумію, що мета у них була зовсім інша, але цього разу попрацювали вони на мене. Однак гонорару не буде, у них і так є щедрі гранти.

До речі, одна із статей, щодо порушень якої здійснює перевірку ЄСПЛ, це стаття 18 Конвенції,  яка взагалі на практиці нечасто застосовується судом. Це також може говорити про виключність ситуації та про наявні яскраво продемонстровані в  «українських ЗМІ» маніпуляції, політичний тиск та бажання прибрати тих, хто не прогинається.

Далі буде #боротьба_триває», — написав Павло Вовк.

Нагадаємо, раніше Павло Вовк зробив заяву щодо рішення ВАКС, який постановив примусово доставити його до суду.

Також П. Вовк порадив НАБУ розділяти піар і закон.

 Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Інна Вітюк
    Інна Вітюк
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Олексій Огурцов
    Олексій Огурцов
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Андрій Федорчук
    Андрій Федорчук
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Наталія Шевченко
    Наталія Шевченко
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва