РСУ затвердила план організаційних заходів з підготовки та проведення з’їзду суддів

10:44, 19 ноября 2021
Рада суддів також затвердила склад організаційних комітетів з підготовки та проведення Спільних зборів суддів місцевих загальних судів України.
РСУ затвердила план організаційних заходів з підготовки та проведення з’їзду суддів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 18 листопада, Рада суддів України прийняла рішення № 51 «Про підготовку XIX позачергового з’їзду суддів України». Цим рішенням РСУ затвердила склад організаційних комітетів з підготовки та проведення Спільних зборів суддів місцевих загальних судів України, а також затвердила план організаційних заходів з підготовки та проведення ХІХ позачергового з’їзду суддів України. Документ з’явився на офіційному сайті РСУ.

Р І Ш Е Н Н Я № 51

Заслухавши та обговоривши інформацію Голови Ради суддів України Моніча Б.С. щодо вирішення організаційних питань з підготовки та проведення ХІХ позачергового з’їзду суддів України, відповідно до статей 126 – 134 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» та Положення про Раду суддів України, затвердженого рішенням Х позачергового з'їзду суддів України 16 вересня 2010 року (з подальшими змінами), Рада суддів України в и р і ш и л а:

1. Інформацію Голови Ради суддів України Моніча Б.С.щодо вирішення організаційних питань з підготовки та проведення ХІХ позачергового з’їзду суддів України взяти до відома.
2. Затвердити склад організаційних комітетів з підготовки та проведення Спільних зборів суддів місцевих загальних судів України (Додаток 1)
3. Затвердити План організаційних заходів з підготовки та проведення ХІХ позачергового з’їзду суддів України (Додаток 2).

Голова

Ради суддів України Б.С. Моніч

Раніше ми повідомляли, що на порядку денному роботи з'їзду – вибори членів ВРП, оскільки у березні 2022 року закінчуються повноваження двох членів Ради правосуддя за квотою з'їзду суддів.

Крім того, ВРП оприлюднила оголошення про проведення ХІХ позачергового З’їзду суддів України.

Додамо, оголошення про З’їзд суддів опублікували у газетах «Голос України» та «Урядовий кур’єр».

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області