РСУ схвалила проект порядку роботи Підсистеми автоматизованого розподілу справ у складі ЄСІТС, документ

19:30, 14 декабря 2021
Проект Порядку роботи Підсистеми автоматизованого розподілу справ у складі ЄСІТС направили до ВРП та ДСА для розгляду та подальшого затвердження.
РСУ схвалила проект порядку роботи Підсистеми автоматизованого розподілу справ у складі ЄСІТС, документ
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Рада суддів під час засідання 13 грудня прийняла рішення № 63 «Щодо проекту Порядку роботи Підсистеми автоматизованого розподілу справ у складі ЄСІТС». Про це йдеться на офіційному сайті РСУ.

«Заслухавши та обговоривши інформацію члена Ради суддів України Потапенка А.В. щодо проекту Порядку роботи Підсистеми автоматизованого розподілу справ у складі ЄСІТС, відповідно до частини сьомої статті 15-1, частини восьмої статті 133 Закону України "Про судоустрій і статус суддів" та Положення про Раду суддів України, затвердженого X позачерговим з'їздом суддів України 16 вересня 2010 року (з подальшими змінами), Рада суддів УкраїниРада суддів України вирішила:

  1. Інформацію члена Ради суддів України Потапенка А.В. щодо проекту Порядку роботи Підсистеми автоматизованого розподілу справ у складі Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційну системи узяти до відома.
  2. Схвалити проект Порядку роботи Підсистеми автоматизованого розподілу справ у складі Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційну системи, що додається.
  3. Направити до Вищої ради правосуддя та Державної судової адміністрації України проект Порядку роботи Підсистеми автоматизованого розподілу справ у складі Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційну системи для розгляду та подальшого затвердження», — сказано у тексті рішення.

Раніше «Судово-юридична газета» вела трансляцію засідання Ради суддів, яка обговорювала проблеми судової влади.

Прямий ефір вело Право ТВ.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді