Розпочалася реєстрація на дистанційні курси щодо ЄСПЛ

19:50, 21 февраля 2022
Під час навчання судді опанують теоретичний матеріал, ознайомляться з рішеннями Європейського суду з прав людини та виконають практичні завдання.
Розпочалася реєстрація на дистанційні курси щодо ЄСПЛ
Джерело фото: facebook.com/nsj.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Національна школа суддів України повідомила, що розпочалась реєстрація слухачів на дистанційні курси. Про це йдеться у пресслужбі НШСУ.

Серед них:

- «Застосування Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини в цивільному судочинстві»;

- «Застосування Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини для суддів адміністративних судів»;

- «Застосування Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини. Досудове розслідування»;

- «Застосування Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини. Судовий розгляд».

Навчання проходитиме з 3 по 30 березня 2022 року включно.

Зазначені курси були розроблені Національною школою суддів України у співпраці з Координатором проектів ОБСЄ в Україні, Верховним Судом   України та Вищим адміністративним судом України за фінансової підтримки Уряду Канади та є результатом спільних напрацювань суддів, які виступили експертами у сфері практики ЄСПЛ, а також інших експертів у сфері Конвенції та практики ЄСПЛ. До курсів  включено найбільш важливі питання, що виникають у ході розгляду адміністративних, цивільних та кримінальних справ, з огляду на окремі положення Конвенції та Протоколів до неї.

Під час навчання судді опанують теоретичний матеріал, ознайомляться з рішеннями Європейського суду з прав людини та виконають практичні завдання.

Після успішного проходження обраних курсів – отримають Електронний Сертифікат Національної школи суддів України.

Реєстрація на курси за посиланням.

Раніше ми розповідали, що Національна школа суддів України провела онлайн-семінар для суддів «Судове рішення – гарантія захисту прав і свобод людини та громадянина».

Також ми повідомляли про зміни до порядку виплати щомісячної надбавки прокурорам та працівникам Національної школи суддів.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber  та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України