Розбій на дорогах: на водіїв та автомобілі нападають невідомі

23:45, 16 октября 2018
Зловмисники порізали колесо, вибили вікно з боку водія і намагалися витягнути його з водійського крісла.
Розбій на дорогах: на водіїв та автомобілі нападають невідомі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Київській області на трасі Харків — Київ за 3 км від Борисполя 14 жовтня невідомі намагалися пограбувати водія у його власній машині. Про це пише сам постраждалий Ігор Цибенко у своєму Facebook.

«Сьогодні мене намагалися пограбувати. Напад відбувся на заправці ОККО в 5:50 ранку. Спочатку порізали переднє ліве колесо, далі вибили вікно з боку водія і намагалися витягнути мене з водійського крісла, де я спав. Товариш, який спав поряд на передньому сидінні вчасно зреагував та схватив мене під руки та потягнув на себе. Було кілька ударів великим ножем, товаришу порізали руку, а я відбувся пошматованою курткою. Все це зайняло близько 15 секунд, на відео з заправки усе видно. На нагрудній сумці обірвали ремінь. Не ховали ні облич, ні номерів на авто, працювали професійно. Розрахунок роблять на безпомічність жертви після сну. В сумці грошей не було, тільки документи. Мабуть роблять за ніч не одне пограбування і викраденого їм вистачає. Будьте обережні у Борисполі, такі випадки там трапляються не перший рік. Правоохоронці нічого не роблять для пошуків банди», — пише чоловік.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Львові водій маршрутки напав на пасажира. Пасажир в нетверезому стані зайшов в автобус і почав вголос рахувати гроші за проїзд. Водієві це не сподобалося і він, вийшовши з автобуса, витягнув чоловіка на вулицю, де сильно його побив.

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду