Вирвав волосся і жорстоко вбив: син жорстоко вбив власну матір

23:25, 20 октября 2018
Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння.
Вирвав волосся і жорстоко вбив: син жорстоко вбив власну матір
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У селі Каплівці Чернівецької області 20 жовтня було скоєне жорстоке вбивство – 45-річний чоловік до смерті забив власну мати-пенсіонерку. Про це повідомляє CN область.

Сталася трагедія в одній з родин, що користувались доброю репутацією серед односельців раніше.

«В момент скоєння цього тяжкого злочину чоловік перебував в нетверезому стані. Напевно, що велика доза оковитої штовхнула чоловіка на такий вчинок відносно найріднішої людини в світі. Спочатку чоловік бив 70-річну жінку ногами в різні ділянки тіла, а потім, в стані страшної агресії вирвав кілька жмутків волосся на голові матері», - сказано у повідомленні.

Коли пенсіонерка перестала подавати ознаки життя, син викликав швидку допомогу, аргументуючи виклик тим, що престаріла мати впала з високої драбини. Але коли медики побачили, що тіло померлої вкрите синцями від ударів, негайно викликали на місце події поліцію.

Оперативники затримали зловмисника, та поговорили з сусідами. Люди кажуть, що раніше це була гарна родина, в чоловіка буда дружина та діти. Але він почав прикладатись до чарки, грати в карти та ігри, став неадекватним вже після розлучення з дружиною. Останнім часом жив в будинку загиблої матері. Причиною агресії чоловіка стало те, що мати обізвала чоловіка нецензурно.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що засудженого за вбивство підлітка злочинця випустили на свободу через брак вільних місць в колонії міста Луцька Волинської області. За словами чиновника, родичі убитого зустріли зловмисника прямо на вулиці, після чого почали вимагати пояснень в поліції, де їм і розповіли про причини того, що сталося.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси