Погрожував гранатою: зухвалий напад на магазин у Києві

17:22, 22 октября 2018
Зловмисника затримано. Свої дії він назвав «невдалим жартом».
Погрожував гранатою: зухвалий напад на магазин у Києві
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В ніч на понеділок, 22 жовтня, чоловік із гранатою здійснив напад на один із магазинів у столичному Оболонському районі. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Києва.

До поліції звернулася продавчиня магазину на вулиці Богатирській в Києві. Жінка повідомила, що до приміщення вдерся невідомий чоловік із гранатою, погрожуючи підірвати вибуховий пристрій.

На момент прибуття патрульних чоловіка уже не було в магазині. Проте продавчиня надала детальний опис зловмисника, за яким громадянин був невдовзі затриманий в результаті огляду прилеглої території. Чоловік встиг позбутися вибухівки. Гранату поліцейські виявили у смітнику поряд із зловмисником.

Затриманий зізнався, що граната належала йому. Свої дії в магазині чоловік назвав «невдалим жартом». На місці інциденту працює слідчо-оперативна група та вибухотехніки.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла подробиці вибуху в приватному секторі Миколаєва. Надзвичайна ситуація трапилась біля будинку по вулиці Комсомольській. За попередніми даними, невідомі жбурнули бойову гранату і втекли з місця події. В результаті інциденту постраждалих немає. Частково зруйновано паркан.

Також ми повідомляли, що 13 жовтня в Києві біля мосту Патона вибухнув легковий автомобіль. На місце інциденту прибули представники Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Окрім того, ми писали, що в житловому будинку на столичній Борщагівці відбувся сильний вибух в ніч на неділю, 14 жовтня. Вибух пролунав на восьмому поверсі багатоповерхівки на вулиці Зодчих. В результаті інциденту постраждало двоє людей — чоловік і жінка. Як було встановлено попередньо, причиною вибуху став витік газу.

 

Закон о мобилизации: последствия для военнообязанных, что будет с отсрочкой
Telegram канал Sud.ua
Закон о мобилизации: последствия для военнообязанных, что будет с отсрочкой
Сегодня день рождения празднуют
  • Володимир Келеберда
    Володимир Келеберда
    заступник голови Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Анна Кузьменко
    Анна Кузьменко
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Андрій Місінкевич
    Андрій Місінкевич
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Світлана Чудних
    Світлана Чудних
    суддя Харківського окружного адміністративного суду
  • Олександр Журавльов
    Олександр Журавльов
    суддя Одеського апеляційного суду