Бойовики на Донбасі понесли втрати: є подробиці

03:00, 13 ноября 2018
Окупанти обстрілювали позиції українських військових із гранатометів і БМП.
Бойовики на Донбасі понесли втрати: є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

11 листопада ситуація в районі проведення операції залишалася цілком контрольованою Об'єднаними силами. Окупанти 7 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. Застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами, не зафіксовано, повідомили у прес-центрі ООС.

«Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Найбільшу вогневу активність окупанти проявили біля Новотошківського. Під час першого обстрілу ворог застосував гранатомети, а у другому випадку – озброєння бойових машин піхоти», - йдеться у повідомленні.

Внаслідок бойових дій жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав. 2 окупантів було знищено, ще 2 - поранені, за даними розвідки.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про потужний удар ООС по бойовиках на ДонбасіЗа даними розвідки, протягом доби 8 листопада, одного російського окупанта було знищено, санітарні ж втрати противника складають 11 осіб.

Також ми повідомляли, що проросійські бойовики почали стягувати танки, артилерію і інше важке озброєння. Всього спостерігачі ОБСЄ нарахували 122 танки, гаубиці, артилерію та іншу важку техніку.

Крім того, ми писали, що в мережі оприлюднили відео знищення розвідгрупи бойовиків на Донбасі. В районі Світлодарськ дуги бійці ООС ліквідували розвідників «ДНР».

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде