В Ужгороді горе-водій «зніс» 8-річну дитину і втік з місця ДТП

08:15, 14 ноября 2018
39-річного водія автомобіля Skoda Fabia затримали. Розпочато кримінальне провадження.
В Ужгороді горе-водій «зніс» 8-річну дитину і втік з місця ДТП
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Після наїзду на дитину водій просто поїхав з місця аварії. Як розповідають у головному управлінні національної поліції Закарпаття, аварія сталась у понеділок, 12 листопада, близько 18:00 години на вулиці Швабській в Ужгороді.

Одразу після отримання повідомлення про ДТП з потерпілими на місце виїхала слідчо-оперативна група, яка з'ясувала, що під колеса авто потрапив 8-річний хлопчик, а водій з місця зник у невідомому напрямку, хоча, і не на довго. Чоловіка правоохоронці розшукали.

Як встановили поліцейські збив дитину 39-річний мешканець села Барвінок. Він рухаючись на Skoda Fabia зачепив дитину, яка переходила пішохідний перехід поблизу одного із закладів громадського харчування.

Розпочато кримінальне провадження за статтею 286 ККУ, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тілесне ушкодження.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Ужгороді виявили труп з ознаками насильницької смерті. Житель села Оноківці під Ужгородом виявив на одній з дач у дачному масиві «Виноградар» труп чоловіка. Загиблим виявився 43-річний чоловік.

Також ми писали про інший моторошний інцидент в Ужгороді. Вантажний потяг зійшов з рейок на табір ромів. Як відзначають місцеві мешканці, по цих рейках вже давно не ходили поїзди, залізниця була в досить запущеному стані.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки