Конкурси на посади до теруправлінь ДБР: Комісія повідомила деталі

15:51, 22 ноября 2018
На 74 посади державних службовців у семи територіальних управліннях прийом документів завершено.
Конкурси на посади до теруправлінь ДБР: Комісія повідомила деталі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Державне бюро розслідувань продовжує проводити конкурс на посади до теруправлінь, передає прес-служба Конкурсної комісії №2.

Комісія проводить відбір:

1) На 13 посад (з них 8 посад слідчих, 3 посади керівників слідчих відділів та 2 посади державної служби) у п'яти територіальних управліннях — у Києві, Львові, Полтаві, Мелітополі, Хмельницькому.

Документи можна подавати з 9.00 19 листопада до 18.00 8 грудня за адресою: м.Київ, вул.Симона Петлюри, 15 (01032) — особисто або поштою з приміткою «Конкурсна комісія №2» (назва теруправління).

2) На 42 посади (з них 26 посад слідчих та 16 посад державних службовців) у семи територіальних управліннях — у Києві, Краматорську, Львові, Полтаві, Миколаєві, Мелітополі та Хмельницькому.

Документи можна подавати з 9.00 29 жовтня до 18.00 24 листопада за адресою: м.Київ, вул.Симона Петлюри, 15 (01032) — особисто або поштою з приміткою «Конкурсна комісія №2» (назва теруправління).

3) На 74 посади державних службовців у семи територіальних управліннях — у Києві, Краматорську, Львові, Полтаві, Миколаєві, Мелітополі та Хмельницькому.

Прийом документів завершено 2 листопада.   

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Державне бюро розслідувань оголосило конкурс на 11 посад у п’яти територіальних управліннях — Києві, Львові, Полтаві, Мелітополі, Хмельницькому, передає прес-служба Бюро.

Крім того, конкурсна комісія №2 завершила розгляд документів від кандидатів для участі в конкурсі на 74 посади у семи територіальних управліннях Державного бюро розслідувань.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді