Масштабна пожежа під Полтавою: загасити полум'я не могли п'ять годин

08:00, 26 ноября 2018
В результаті пожежі одна будівля була знищена, три інші вогнеборцям вдалось врятувати.
Масштабна пожежа під Полтавою: загасити полум'я не могли п'ять годин
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У суботу, 24 листопада, о 00:15 до Служби порятунку «101» надійшло сповіщення про пожежу, що охопила господарчу будівлю на вулиці Шкільній у с. Мар'ївка Полтавського району. Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України у Полтавській області.

На місце виклику направили відділення четвертої Державної пожежно-рятувальної частини. Участь у ліквідації пожежі брали п'ятеро бійців ДСНС особового складу, займання вдалося приборкати за майже п'ять годин.

Пожежа знищила господарчу будівлю, проте вогнеборцями врятовано поруч розташований житловий та два господарчі будинки. Внаслідок події люди не постраждали, а причина займання нині з'ясовується.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про пожежу на Волині. До приїзду співробітників ДСНС з кімнати, що горіла, мати винесла двох дітей – віком 4 і 1,5 роки. Півторарічна дівчинка померла в кареті швидкої допомоги.

Також ми писали про жахливу пожежу в Бердичеві на Житомирщині. Внаслідок інциденту загинув військовослужбовець 26-ої Бердичівської артилерійської бригади.

Також нам стало відомо, що нa Тернoпiльщинi гoріла зернoсушaркa з кукурудзою.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Андрій Задорожний
    Андрій Задорожний
    голова комітету ВР з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій України, національних меншин і міжнаціональних відносин
  • Євгеній Сидоров
    Євгеній Сидоров
    суддя Шевченківського районного суду міста Києва