В Луцькому міськрайонному суді відбулася сутичка між сторонами процесу

11:38, 29 ноября 2018
Один з чоловіків застосував у приміщенні суду балончик зі сльозогінним газом.
В Луцькому міськрайонному суді відбулася сутичка між сторонами процесу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

28 листопада у приміщенні Луцького міськрайонного суду Волинської області, який знаходиться за адресою: місто Луцьк, вулиця Лесі Українки, 24, відбулася сутичка між сторонами судового процесу, повідомляє прес-служба суду.

Один з чоловіків застосував у приміщенні суду балончик зі сльозогінним газом. На місце інциденту було викликано поліцію.

Крім того, зі слів майора роти патрульної служби поліції особливого призначення «Світязь», який здійснював охорону приміщення суду, стало відомо, що чоловік намагався пронести до приміщення суду зброю (пістолет), але її було завчасно виявлено.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Приморському районному суді м. Одеси під час судового засідання між групами підтримки сторін - учасників судового процесу виник конфлікт, який переріс у бійку.

Крім того ми писали, що суддя, що позбавляв учасників Автомайдану водійських прав, оскаржив своє звільнення. Велика Палата ВС визнала законним звільнення судді Києво-Святошинського райсуду Володимира Лисенка.

 

 

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва