Іноземець вчинив потрійне ДТП у Львові: є постраждалі

18:07, 2 декабря 2018
Правоохоронці відкрили кримінальне провадження.
Іноземець вчинив потрійне ДТП у Львові: є постраждалі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Львові сталася аварія з трьома транспортними засобами, повідомили у прес-службі Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці затримали 26-річного водія-іноземця, який був ініціатором ДТП. Водій автомобіля OPEL Astra виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем Volkswagen Golf під керуванням 63-річного львів’янина, який, у свою чергу, вчинив зіткнення з автомобілем "ВАЗ 2108", припаркованим на узбіччі.

В результаті аварії 63 - річний чоловік отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований у нейрохірургічне відділення лікарні з діагнозом: відкрита черепно-мозкова травма та субарахноїдальний крововилив.

Водій OPEL Astra та двоє його пасажирів, студенти-іноземці віком 21 та 23 роки, також були доставлені у медичний заклад з травмами різного ступеню тяжкості. У всіх трьох лікарі попередньо діагностували стан алкогольного сп’яніння.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Скоєння цього правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Водій автомобіля OPEL Astra затриманий в порядку ст.208 КПК України.

Раніше «Судово-юридична газета» розповідала, що в Немирівському районі Вінницької області 82-річний місцевий житель з невідомих причин лежав на дорозі. По черзі на нього наїхали «ВАЗ Пріора» і автобус «Богдан». Пенсіонер з травмами різного ступеня тяжкості був доставлений в лікарню, де і помер. Поліція ініціювала декілька експертиз. Обидва автомобілі доставили на штрафмайданчик. Кримінальне провадження відкрито за частиною 2 статті 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Крім того, київська місцева прокуратура №10 завершила досудове розслідування та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 24-річного уродженця Запорізької області, який у Києві на пішохідному переході скоїв наїзд на 12-річну дівчинку після чого втік з місця події, залишивши дитину без допомоги.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України