Стало відомо, коли представлять директора теруправління ДБР у Києві

20:36, 7 декабря 2018
Захід відбудеться 10 грудня о 12:00 у приміщенні територіального управління Державного бюро розслідувань.
Стало відомо, коли представлять директора теруправління ДБР у Києві
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У понеділок, 10 грудня, відбудеться робоча нарада, під час якої Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба представить Руслана Марчука, директора територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, передає прес-служба Бюро у Facebook.

«Після заходу журналісти зможуть поспілкуватися з керівництвом ДБР. Захід відбудеться о 12:00 у приміщенні територіального управління ДБР, розташованого у місті Києві, за адресою: бульвар Лесі Українки, 26 (7 поверх). Акредитація журналістів за телефоном (068) 966 70 09 до 11:00 10 грудня», - повідомили у ДБР.

Зазначається, що територіальне управління Державного бюро розслідувань, розташоване у м. Києві поширює свою діяльність на м. Київ, Київську, Черкаську та Чернігівську області. 

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Хмельницькому заступник Директора Державного бюро розслідувань Олександр Буряк представив Директора територіального управління Сергія Палатова. 

Додамо, розслідування військових злочинів та порушення прав людини під час роботи правоохоронних органів стануть одними з пріоритетних напрямків роботи Краматорського територіального управління Державного бюро розслідувань, заявив директор Бюро Роман Труба під час робочої зустрічі в Краматорську, в якій взяли участь представники місцевих органів влади.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України