Теруправління ДБР у Краматорську очолить Артем Матвєєв

16:22, 5 декабря 2018
Серед першочергових завдань керівника — налагодження роботи слідчих підрозділів у регіонах.
Теруправління ДБР у Краматорську очолить Артем Матвєєв
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Розслідування військових злочинів та порушення прав людини під час роботи правоохоронних органів стануть одними з пріоритетних напрямків роботи Краматорського територіального управління Державного бюро розслідувань, заявив директор Бюро Роман Труба під час робочої зустрічі в Краматорську, в якій взяли участь представники місцевих органів влади, правоохоронних органів, а також Збройних сил України, передає прес-служба ДБР.

Роман Труба представив директора територіального управління Артема Матвєєва та зауважив, що серед його першочергових завдань — налагодження роботи слідчих підрозділів у регіоні, а також співпраці з правоохоронним органами.

«Сьогодні у Краматорську вже працюють 28 слідчих. На декілька вакантних посад тривають конкурси. Водночас, я вважаю, що такої кількості слідчих не достатньо, щоб розслідувати злочини в обох областях, на території яких триває операція Об’єднаних сил. Тому ми будемо збільшувати кількість слідчих», — повідомив Труба.

Крім того директор Бюро вважає, що представництво має працювати ще в Маріуполі, а також в одному з міст Луганської області.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що до 14 грудня продовжено прийом документів від кандидатів на 61 посаду у центральному апараті Державного бюро розслідувань — це 43 посади в слідчих відділах та 18 посад державних службовців.

Також Державне бюро розслідувань оголосило конкурс на 11 посад у п’яти територіальних управліннях — Києві, Львові, Полтаві, Мелітополі, Хмельницькому, передає прес-служба Бюро. Документи від кандидатів, які бажають взяти участь у конкурсі, приймаються з 9.00 19 листопада 2018 року по 18.00 8 грудня включно.

 

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва