Вбивство немовляти у Франківську: позиція горе-матері шокувала усіх

23:25, 17 января 2019
Жінка переконувала медиків у тому, що дитина впала з ліжка і вдарилася головою.
Вбивство немовляти у Франківську: позиція горе-матері шокувала усіх
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Івано-Франківській області загинула 5-місячна дитина. За словами матері немовля, медиків викликали після того, як дитині вранці стало погано. Лікарі намагалися врятувати дитинку, але їх зусилля були марними, передає pmg.ua.

Нагадаємо, спочатку жінка переконувала медиків у тому, що дитина впала з ліжка і вдарилася головою. Але згодом зізналася, що її 5-місячну Богданку відлупцював співмешканець. Мовляв, чоловіка серед ночі розлютив плач дитини.

24-річна жінка з цим немовлям та ще однією 3-річною донькою восени переїхала до нього із Закарпаття. Відомо, що тієї ночі чоловік підійшов до візочка, де лежало дитя, та декілька разів вдарив малесеньку дівчинку по голові.

Та вже за кілька днів мати загиблої дитини змінила свої свідчення. Зараз жінка переконує, що її коханий ні в чому невинний і не бив дитину. Переконує, мовляв стався нещасний випадок, а в смерті немовляти винні лікарі. Згодом з’ясувалося, що зараз жінка вагітна третьою дитиною.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в одному з торговельних закладів Кропивницького зловмисник поранив ножем у шию чоловіка 1998 року народження. Інцидент стався у закладі по вулиці Велика Перспективна. Поліцейські встановили особу нападника вже наступного дня.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва