Трагедія у Ківерцях: безпритульні пси напали на дитину

07:10, 25 января 2019
У Ківерцях пси нападають на маленьких дітей.
Трагедія у Ківерцях: безпритульні пси напали на дитину
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Ківерцях Волинської області злі безпритульні собаки нападають на дітей. Про це пише Наталія Бутрин на сторінці групи «Ківерці» у Facebook.

«Собаки-бродяги дуже агресивні, нападають на людей. Це вже не один випадок.Треба щось з цим робити. Вони скрізь бігають по вулицях, а особливо по вул. Шевченка, міський парк та прилеглі вулички. По цій вулиці дуже багато людей і дітей йдуть в садік, школи та на роботу», – зазначає Наталія у дописі.

Жінка розповідає, що це непоодинокий випадок. 23 січня пси напали на десятирічного школяра.

«Сьогодні собаки напали на дитину десяти років, хлопчика, біля клубу, ДОК, який йшов до школи. Дитина так налякалася, що втікала до житлових будинків і кричав «рятуйте», а собаки гналися за ним, добре, що люди, які були неподалік нього допомогли відігнати їх. Ще був випадок, зранку йшли діти до школи і ця зграя бігала по вулицях, йшла мама з дитиною малою в садік (район ЦРМ, зупинка по вул.Шевченка, як їхати на Луцьк), собаки накинулись на неї, теж люди відігнали, бо була повна зупика людей. Ще один випадок був, я виходила із свого подвір'я і теж та сама собака, сірого кольору, середнього зросту (вона дуже агресивна) кинулась до мене, почала гавкати і з оскаленими зубами почала скакати до мене, але я якось відігнала її», – розповідає Наталія Бутрин.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Києві бійцівський пес напав на жінок у під'їзді.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва