Пограбував школяра: горе-злочинцю обрали запобіжний захід

11:12, 28 января 2019
Зловмисника арештували на 60 днів.
Пограбував школяра: горе-злочинцю обрали запобіжний захід
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 25 січня, Ленінський райсуд Миколаєва обрав запобіжний захід щодо чоловіка, якого підозрюють у відкритому викраденні чужого майна (грабежі), поєднаному з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, вчиненому повторно (частина 2 статті 186 Кримінального кодексу України), передає прес-служба суду.

За версією слідства, 23 січня 2019 року близько 13:34 підозрюваний побачив малолітнього А. 2009 р.н. та звернувся до нього із проханням повідомити точний час. На вказане прохання останній продемонстрував наявний у нього мобільний телефон із зображенням на дисплеї точного часу. Підозрюваний, переконавшись в наявності матеріальних цінностей у малолітнього, вирішив ними заволодіти та прослідував за малолітнім до під’їзду одного з будинків по вул. Космонавтів, де біля вхідних дверей підійшов до малолітнього впритул, застосував фізичне насильство, відкрито заволодів його майном, загальною вартістю 3042 грн.

Після чого підозрюваний, продовжуючи злочинні дії та застосування фізичного насильства до малолітнього, потягнув останнього на сходинковий майданчик першого поверху зазначеного під’їзду, де відкрито викрав рюкзак чорного кольору із усім, що в ньому було всього на загальну суму 5972 грн.

У той же день підозрюваного було затримано.

Розглянувши клопотання, суд обрав відносно підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів без альтернативи внесення застави.

Зазначимо, що ухвала слідчого судді не набрала законної сили.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що у селі Біла Церква (Рахівський район) троє невідомих в масках та зі зброєю вдерлися в приватний будинок. Нападники приїхали на трьох автомобілях «Mercedes Sprinter», «Ford» і «Honda». У машинах правоохоронці виявили зброю і наркотики.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Микола Стефанчук
    Микола Стефанчук
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Світлана Бакуліна
    Світлана Бакуліна
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Оксана Бірса
    Оксана Бірса
    голова Дніпровського районного суду міста Києва
  • Оксана Терещенко
    Оксана Терещенко
    суддя Східного апеляційного господарського суду