Хмельницьке теруправління ДБР прозвітувало за перші два місяці роботи

12:28, 3 февраля 2019
Усього Хмельницьке теруправління ДБР розслідує 410 кримінальних проваджень.
Хмельницьке теруправління ДБР прозвітувало за перші два місяці роботи
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Теруправління ДБР, розташоване у м. Хмельницькому,  розслідує 410 кримінальних проваджень: 85 розпочаті слідчими теруправління, решта передані за підслідністю з інших правоохоронних органів. Про це повідомив директор теруправління Сергій Палатов, підбиваючи підсумки за перші два місяці роботи, передає прес-служба ДБР.

 «Із усієї кількості проваджень, які ми розслідуємо, найбільша категорія – військові злочини. Таких проваджень у нас 270. На другому місці кримінальні провадження, де фігурують працівники правоохоронних органів - їх понад 130. У більшості випадків правоохоронців підозрюють у перевищенні службових повноважень», – повідомив Сергій Палатов.

Керівництво територіального управління також розповіло про перші провадження, які слідчі ДБР скерували до суду.

«Досудове розслідування завершено у 45 кримінальних провадженнях. Матеріали передані до суду. Переважна більшість з цих справ  –  військові злочини. Найпоширеніша стаття  –  самовільне залишення військової служби»,  –  повідомив заступник директора теруправління Сергій Кушнір

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що слідчими теруправління Державного бюро розслідувань у Полтаві спільно зі співробітниками управління Департаменту внутрішньої безпеки в Полтавській області затримано чотирьох співробітників Національної поліції, які вчинили розбійний напад на перехожого.

Також ДБР за вимагання та одержання неправомірної вигоди у розмірі 4 000 доларів США затримали виконуючого обов’язки начальника одного з відділів Національної поліції в Одесі.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України