Жорстоке вбивство бізнесмена під Полтавою: з’явились нові подробиці

08:00, 5 февраля 2019
Підозрюваному загрожує до 15 років ув’язнення. Справу взяла на контроль прокуратура.
Жорстоке вбивство бізнесмена під Полтавою: з’явились нові подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У понеділок, 4 лютого, було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою чоловіку, підозрюваному в умисному вбивстві підприємця, тіло якого знайшли в автівці на трасі «Полтава-Олександрія». Про це повідомили у прес-службі прокуратури Полтавщини.

Підозрюваний - раніше не судимий 31-річний чоловік, який на розвиток власного бізнесу позичив у потерпілого кошти, проте всю суму не повернув, після чого стосунки між ними погіршилися.

Нині досудове розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України триває, його хід взято прокуратурою на контроль. Підозрюваному у вбивстві загрожує позбавлення волі строком до 15 років.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що на Полтавщині боржник пострілом у голову вбив підприємця, у якого позичив гроші. Вбивцю затримали. Чоловік був знайомим убитого і позичив у нього 80 тисяч доларів.

Також ми повідомляли, що 30 січня чоловік розстріляв подружжя біля приміщення Ленінського районного суду Миколаєва, після чого сам здався поліції.

Ще раніше стало відомо, що в Одеській області взяли під варту чоловіка, який убив пенсіонера. Напередодні трагедії потерпілий вкотре вимагав від чоловіка повернути 5 тис. гривень боргу. Не бажаючи віддавати гроші, підозрюваний забив пенсіонера до смерті держаком від лопати.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України