Смертельна ДТП за участі депутата на Житомирщині: є нові подробиці

08:00, 10 февраля 2019
У сесійній залі Житомирської обласної ради сталася сутичка між депутатом та активістами.
Смертельна ДТП за участі депутата на Житомирщині: є нові подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У сесійній залі Житомирської обласної ради сталася сутичка між депутатом від Радикальної партії Віталієм Вітусевичем та активістами, які вимагали справедливого розслідування смертельної ДТП за участю депутата від «Батьківщини» Дмитра Кропачова.

Близько 20 активістів вимагали притягнути до кримінальної відповідальності депутата, який, за їхніми твердженнями, причетний до скоєння аварії, внаслідок якої у листопаді минулого року загинула 60-річна жінка.

Сутичка сталася тоді, коли депутати почали вимагати почати розгляд питань порядку денного та вивести із сесійної зали активістів. Саме тоді активісти побилися з депутатом Вітусевичем.

Під час оголошеної перерви поліція витіснила активістів з сесійної зали. Всього будівлю Житомирської облдержадміністрації з вказаного приводу пікетують близько 200 активістів. З ними поспілкувався начальник ГУ Нацполіції в Житомирській області В’ячеслав Печененко. Він запевнив пікетувальників, що поліція робить усе необхідне для об'єктивного розслідування резонансної ДТП, та закликав не порушувати правопорядок.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що депутат Житомирської обласної ради Дмитро Кропачов в неділю, 25 листопада, здійснив смертельний наїзд на пішохода в селі Тетерівка.

Також заступник голови райдержадміністрації, будучи напідпитку, на «БМВ» протаранив машини «Шкода» і «Нісан», які потрапили у ДТП. У результаті цієї події постраждала патрульна поліцейська.

Крім того, суд ухвалив рішення щодо водія, підозрюваного у смертельній аварії на трасі Одеса — Рені.

 

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді