Шестеро хлопців з пістолетом напали на чоловіка у Вінниці

23:05, 19 февраля 2019
Порушниками виявилися двоє 19-річних вінничан та підлітки віком 16 і 17 років.
Шестеро хлопців з пістолетом напали на чоловіка у Вінниці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Увечері 18 лютого у Вінниці в провулку Уманському (просто біля мерії міста) шестеро молодиків напали на випадкового велосипедиста та почали його бити. Про це повідомили у поліції.

Перехожі, побачивши це, стали на захист потерпілого і намагалися вгамувати нападників. Один із зловмисників дістав зброю і приклав дуло пістолета до скроні одного з захисників. У цей час очевидці вже сповістили про випадок поліцію.

Копи затримали чотирьох нападників відразу біля місця події. Порушниками виявилися двоє 19-річних вінничан та підлітки віком 16 і 17 років. У одного з 19-річних юнаків поліцейські вилучили пневматичний пістолет. Ще двоє учасників бійки згодом самі прийшли у поліцію давати показання.

За словами затриманих, 20-річний хлопець на велосипеді викликав у них підозри — нібито він міг бути причетним до вчинення якогось правопорушення. Тож шестеро друзяк взяли на себе місію месників і вирішили покарати нібито порушника.

Наразі, за словами поліції, в ізоляторі тимчасового тримання знаходиться лише один із нападників — той, що мав зброю. Слідчим відділом поліції розпочаті кримінальні провадження за хуліганство та погрозу вбивством. За такі злочини передбачено до 7 років позбавлення волі.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що на Рівненщині бандити напали на ветерана АТО. Чоловіка били дерев’яною палицею та поранили ножем. Нападників затримали.

Також в Ужгороді напали на студента. Слідчі встановили, що невідома особа поблизу одного з нічних клубів нанесла потерпілому ножове поранення у грудну клітину. 23-річного хлопця госпіталізували до лікарні.

 

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду