Вбивство Гандзюк: з’явилися важливі подробиці

14:54, 22 февраля 2019
Строк досудового розслідування продовжено до 3 липня.
Вбивство Гандзюк: з’явилися важливі подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 22 лютого, розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання про продовження строку досудового розслідування у кримінальному провадженні за підозрою голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера, а також Олексія Левіна, Ігоря Павловського, Сергія Торбіна у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 27 (види співучасті), п. 4, 6, 11, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, за підозрою Микити Грабчука, Володимира Васяновича, В'ячеслава Вишневського, Віктора Горбунова у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 (замах на злочин), п. 4, 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, а також за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 15, п. 11 ч. 2 ст. 115, ч. 2 ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України, слідчим суддею Шевченківського районного суду Києва клопотання задоволено. Про це повідомляє прес-служба суду.

Строк досудового розслідування у вищезазначеному кримінальному провадженні продовжено до 3 липня 2019 року. 

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що на Владислава Мангера, якого підозрюють у замовленні вбиства херсонської активістки Гандзюк, одягнули електронний браслет.  

Також ми повідомиляли, що 18 лютого підозрюваний в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер вийшов на роботу.

Ще раніше стало відомо, що Владислав Мангер зробив першу заяву після виходу із СІЗО під заставу

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва